Lene me ik …

Ban sikur s’e kuptove buzqeshjen ironike
ne kandin e buzes te mikut tand
Lene me ik …
Ban se nuk ia pe cepin e synit djallush
Lene me ik …
Thuj se nuk e ndigjove tonin arrogant
Lene me ik …
Ban se nuk e kape kugjatjen
qe don me te ba me u ndi keq,
a here here edhe ne faj,
edhe pse borxh kerkuj s’i ke
Lene me ik …
Smiren qe te sillet mbi kry si re
per ate qe je apo per ate qe s’je
Lene me ik …
E mbi te gjitha
Mllefin qe ta mkojne keto vogelsina
Lene me ik …
Sidomos mllefin tand shtype,
Mos e len me ba as cik as pik
Mllefi dashte e pa dashte te ban pis
Por ti me te dyja durt
Lene me ik …
Banu fisnik
Ne fund te fundit e
Ne jete te jeteve
Ti vec Zotin tand ke Mik.
(T.B)
GettyImages_1222549525.jpg
 
Lene me ik arrogancen
Lene me ikm mllefin
Lene me ik ate qe te heq buzeqeshjen
Lene me ik ate qe te ben te ndihesh vetem dhe me pranin e tyre
Lere me ik ....dhe nje shkelm qe mos te dij te kthehet me
 
Ban sikur s’e kuptove buzqeshjen ironike
ne kandin e buzes te mikut tand
Lene me ik …
Ban se nuk ia pe cepin e synit djallush
Lene me ik …
Thuj se nuk e ndigjove tonin arrogant
Lene me ik …
Ban se nuk e kape kugjatjen
qe don me te ba me u ndi keq,
a here here edhe ne faj,
edhe pse borxh kerkuj s’i ke
Lene me ik …
Smiren qe te sillet mbi kry si re
per ate qe je apo per ate qe s’je
Lene me ik …
E mbi te gjitha
Mllefin qe ta mkojne keto vogelsina
Lene me ik …
Sidomos mllefin tand shtype,
Mos e len me ba as cik as pik
Mllefi dashte e pa dashte te ban pis
Por ti me te dyja durt
Lene me ik …
Banu fisnik
Ne fund te fundit e
Ne jete te jeteve
Ti vec Zotin tand ke Mik.
(T.B)
Shiko fotografinë 1934363
🤗🤗
 
O sa lemesh u bera une tani ktu spo shikoj me kujt po i shkruaj 😂😂
Ika ti fus nje fershellim na ballkoni nje her 😂
 
Top