Lajme flash nga Bota ,

BeniT

Donatorë
Internet: Kina mund Shtetet e Bashkuara


Kina mund Shtetet e Bashkuara dhe behet numri nje ne bote per numrin e perdoruesve te internetit. Lajmin e ben te ditur "China Internet Network Information Centre". Ne fund te qershorit u kalua shifra e 253 milione perdoruesve qe shenoi edhe nje rritje prej 56 perqind, krahasuar me nje vit me pare.
 
Top