Kujt i intereson!

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Sa mir e ke bere. Ka sh bursa e gjera qe jepen neper bote, e mund t'i sjellim e ketu. mdoshta ka studente qe u hyn ne pune.
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Sa rehat jane kta model studentesh.
1 vit ne Itali
1 vit ne Spanje
1 vit ne france
1 vit ne Gjermani
1 vit per mbyllje te embelsuar ne Hollande edhe u kry.

Tere kohes i gjen neper bare, lokale nate e diskoteka tape dhe te bere ne hashash.😂😂
Edhe ato pak dite qe mund te jene neper konvikte i gjen me nje gote sangria ne dore e cigare ne tjetren.

Provimet u’a japin shume me lehte se po te ishin ne vendin e tyre dhe u kry universiteti bac.😂😂😂
 

Marla

Themelues i Forumit
Sa rehat jane kta model studentesh.
1 vit ne Itali
1 vit ne Spanje
1 vit ne france
1 vit ne Gjermani
1 vit per mbyllje te embelsuar ne Hollande edhe u kry.

Tere kohes i gjen neper bare, lokale nate e diskoteka tape dhe te bere ne hashash.😂😂
Edhe ato pak dite qe mund te jene neper konvikte i gjen me nje gote sangria ne dore e cigare ne tjetren.

Provimet u’a japin shume me lehte se po te ishin ne vendin e tyre dhe u kry universiteti bac.😂😂😂
Ka lezet. Jo po si ne Shqiperi. Cohu mjes kafe cinare bej 2 ore leksion prap kafe cinare bej 1 ore seminar prap kafe. Mbas mesimit la vita loca me leket e mase dhe base enza noizy stresi botoxi e bardha e kuqe kafe hashash darke rrjete sociale perputhen edhe ne fund diploma me mik dhe behen inxhinera doktora etj etj edhe e ka marre dreqi ket vend. Role models albanistanejshen dmth.
 

Marla

Themelues i Forumit
 
Top