Krijimet letrare~Shkurt~2024

Krijimet letrare~Shkurt~2024


 • Totali i votuesve
  26
 • Poll closed .
Sa keq që ju shkon dëm servilosja disave dhe e gënjejnë pritshmërit në fund.Po kujt i plas për votën tënde njëherë ,as e kam llogaritur fare .
 
Sa keq që ju shkon dëm servilosja disave dhe e gënjejnë pritshmërit në fund.Po kujt i plas për votën tënde njëherë ,as e kam llogaritur fare .
Kujt ju semure sedra rrushe ta bejme pak lecke sonte se skam ca bej😂😂😂
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Brenga ime dashuri

  Votat: 7 41.2%
 • 2-Botë e mjerë

  Votat: 4 23.5%
 • 3-Shitësja e farave

  Votat: 6 35.3%
Back
Top