Korbe.

Cdo te thot

  • Eshte e shajtme

  • Nuk eshte e shajtme

  • Asnjona prej te dyjave por ti do drru


Results are only viewable after voting.

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Mirmgjesi njeher
Cfare do te thot kjo fjale ?
Sepse ne qe kemi ikur qe te vogla jasht shtetit smarrim vesh kshu gjonash
E lexoj shpesh por akoma skapish.
Ne google mdel gjermanisht ?
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Mirmgjesi njeher
Cfare do te thot kjo fjale ?
Sepse ne qe kemi ikur qe te vogla jasht shtetit smarrim vesh kshu gjonash
E lexoj shpesh por akoma skapish.
Ne google mdel gjermanisht ?
Ne ne Vlore kete e kemi shprehje pshm nuk themi u qyqa apo obobo po themi u korba ?,ose nuk themi mjera ti po u korba ti ? kaq me vijn per momentin ,se di per te tjeret por qe po te rastisi nga une ta kesh parasysh qe eshte shprehje e vjeter e trasheguar nga gjyshet ??
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Ne ne Vlore kete e kemi shprehje pshm nuk themi u qyqa apo obobo po themi u korba ?,ose nuk themi mjera ti po u korba ti ? kaq me vijn per momentin ,se di per te tjeret por qe po te rastisi nga une ta kesh parasysh qe eshte shprehje e vjeter e trasheguar nga gjyshet ??
Don't like prap si prap
Se di pse mduket per keq ahahaha
 

Hope

◕‿◕
Ne ne Vlore kete e kemi shprehje pshm nuk themi u qyqa apo obobo po themi u korba ?,ose nuk themi mjera ti po u korba ti ? kaq me vijn per momentin ,se di per te tjeret por qe po te rastisi nga une ta kesh parasysh qe eshte shprehje e vjeter e trasheguar nga gjyshet ??
E gjyshja ime e perdorte me kuptimin "e mjere".
 

Didi

C'est la vie.
Ketu me poshte ke kuptimin e fjales:

Korbë -a

1. emër i gjinisë femërore; numri shumës; -a(t)

2. fig. Grua e shkretë a e mjerë, grua derëzezë, grua fatkeqe. Korbën ç'e gjeti! Qante korba, të këpuste shpirtin.

3. si mbiemër f. E shkretë, e vetmuar e pa njeri. Kishte mbetur korbë.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Shoqja ime e ngushte qe ka qene korcare,e perdorte dhe me shaka:-he me korbeeee,ca u beee?!
Kur kishim noj djallzi ne mes,kundrejt ndonje kaposhi ahahahahhahaha.
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Shoqja ime e ngushte qe ka qene korcare,e perdorte dhe me shaka:-he me korbeeee,ca u beee?!
Kur kishim noj djallzi ne mes,kundrejt ndonje kaposhi ahahahahhahaha.
Dmth un jam kaposhi
I like it ahhaah kshu po
 
Top