Karaxhiqi ka punuar si mjek alternativ në Beograd

Loverboy

A pretty face can never trick me
"Kasapi i Bosnjes", krimineli Karaxhiq, me një pamje të re ka punuar dhe ka lëvizur lirshëm nëpër Beograd.

Në një konferencë për shtyp, që u mbajt sot në Beograd, autoritetet serbe kanë bërë të ditur disa nga detajet rreth arrestimit dhe jetës në ikje të kriminelit serb Radovan Karaxhiq si dhe kanë publikua një foto të pamjes së tij të ri. Sipas njoftimeve, Karaxhiqi ka përdor indentitet të rejshëm nën emrin Dragan Dabiç. Ai po ashtu është përkujdesur edhe për pamjen e tij të jashtme dhe gjatë kohës së "fshehjes" ai i ka rritut flokët dhe mjekrën e tij si dhe ka mbajtur syze. Me këtë pamje të re askush nuk ka qenë në gjendje ta njehë atë. Si një doktor i specializuar në degën e psikologjisë, ai ka punuar në një ordinancë private si mjek alternativ.

Kolegët dhe pronari i banesës ku ka jetuar nuk e kanë ditur identitetin e tij të vërtet. Karaxhiqi me identitetin dhe pamjen e tij të ri ka lëvizur mjaftë lirshëm nëpër vendet publike të Beogradit. Arrestimi i Karaxhiqit është bërë derisa ai po udhëtonte me një autobus lokal nga një pjesë e Beogradit në një pjesë tjetër. /mesazhi/
 

Attachments

  • 6304.jpg
    6304.jpg
    25.6 KB · Shikime: 55

Loverboy

A pretty face can never trick me
haha...Nuk e di bledi. Inshallah nuk kane bere nje gje te tille:)
 
Top