Italiania e dashuruar me Shqipërinë/ La vendin e saj për të dashurin dhe nuk u largua më

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Vetem daja kam .. halla skem jo ??
ju te veriut nuk jeni keq per daja ??
Kam ca shoqe nga Dibra dhe po fliste per 1 perosn qe e njihja dhe une dhe tha Daja filani. E pashe njehere...Dhe ajo direkte: Dajaa zakoni...se daja i bejme tgjithe ne tha por jo daje tamam ??
 
Top