Grupi i gjakut ndikon në personalitetin tuaj

gjaku.jpg
A jeni kurioz të dini se çfarë thotë për ju, grupi i gjakut? Sipas studimeve të ndryshme, grupi i gjakut ndikon në besimet, zakonet dhe mënyrën e të jetuarit.
Grupi A

Ju jeni personi i cili kujdeset që gjithçka të jetë e patëmetë. Kur merreni me diçka, përpiqeni ta bëni atë pavarësisht se çfarë ndodh. Ju punoni mirë në ekip, edhe nëse nganjëherë ju kushton pak për të deleguar disa aktivitete, sepse ju dëshironi që ato të bëhen pikërisht ashtu siç e keni në mendje. Edhe pse perfeksionizmi çon në rezultate të mëdha, ndonjëherë ju përfundoni me probleme shëndetësore. Ankthi i arritjes së qëllimit mund t’ju çojë të kaloni shumë kohë në punë dhe të lini pak kohë për veten tuaj.


Grupi 0

Ju jeni kurioz për nga natyra. Ju gjithmonë doni të dini se çfarë po ndodh me të tjerët. Por shikoni! Kjo nuk do të thotë që ju jeni një tip që ndërhyni. Thjesht, ju pëlqen të dëgjoni, të mësoni histori, të kuptoni njerëzit. Kjo është arsyeja pse edhe ju jeni bujarë. Gjithmonë e dini kur dikush po kalon një kohë të vështirë dhe përpiqeni ta ndihmoni.

Ju jeni gjithashtu të interesuar për të mësuar gjëra të reja gjatë gjithë kohës, madje edhe në zona që nuk janë tuajat. Çdo gjë që përfshin njohuri të reja, e shihni si një mundësi. Megjithatë, kur jeni të bindur për diçka, është shumë e vështirë të ndryshoni mendjen.Grupi AB

Ju doni gjithçka rreth artit, në çdo formë. Aq shumë sa që e sillni atë pasion në jetën tuaj, gjë që mund t’ju bëjë pak të paparashikueshëm para të tjerëve. Por nuk ka rëndësi për ju: jeta është punë dhe ju jeni artisti.

Ju jeni një shpirt i lirë, dhe ju pëlqen të formësoni gjërat në stilin tuaj, dhe ju nuk i lejoni askujt të vendosë për ju. Ky entuziazëm ju bën pak misteriozë, nuk i hapen shumë të tjerëve sepse ndiheni më të sigurt në universin tuaj.


Grupi B

Besoni në aftësitë tuaja personale dhe gjithmonë vini bast mbi to. Besimi që keni në vetvete ju bën një person të gëzuar, të thjeshtë dhe transparent. Ju nuk keni asgjë për të fshehur: ju jeni ata që jeni dhe ju jeni krenarë që jeni ashtu siç jeni. Kjo siguri i bën të tjerët t’ju shohin ndonjëherë si një person egoist por nuk jeni. Ju thjesht duhet t’i jepni përparësi qëllimeve tuaja, sepse e dini se duke u përqendruar në mendjen tuaj do të çoni në përmbushjen e tyre. Për njerëzit që me të vërtetë kanë rëndësi për, ju jeni të gatshëm të bëni çdo gjë.

mapo.al
 
Per ju qe keni grupin "Gjaku i arte" me vjen keq por s'ka informacion😔

Edhe pse do ishte pak e veshtire, pothuajse e pamundur, qe njeri nga ata 50 persona ne bote qe e kane te ishte gjithashtu anetar i fv🤷‍♂️
Apo e ka ndonjeri/a?😝
 
Njerezit jane krijesa komplekse. Cdo njeri ka nga pak nga kto karakteristikat dhe si pasoje do e gjej veten te secili grup ahahah
 
Grupi A

Ju jeni personi i cili kujdeset që gjithçka të jetë e patëmetë. Kur merreni me diçka, përpiqeni ta bëni atë pavarësisht se çfarë ndodh. Ju punoni mirë në ekip, edhe nëse nganjëherë ju kushton pak për të deleguar disa aktivitete, sepse ju dëshironi që ato të bëhen pikërisht ashtu siç e keni në mendje. Edhe pse perfeksionizmi çon në rezultate të mëdha, ndonjëherë ju përfundoni me probleme shëndetësore. Ankthi i arritjes së qëllimit mund t’ju çojë të kaloni shumë kohë në punë dhe të lini pak kohë për veten tuaj.
 
Shiko fotografinë 1937707
A jeni kurioz të dini se çfarë thotë për ju, grupi i gjakut? Sipas studimeve të ndryshme, grupi i gjakut ndikon në besimet, zakonet dhe mënyrën e të jetuarit.
Grupi A

Ju jeni personi i cili kujdeset që gjithçka të jetë e patëmetë. Kur merreni me diçka, përpiqeni ta bëni atë pavarësisht se çfarë ndodh. Ju punoni mirë në ekip, edhe nëse nganjëherë ju kushton pak për të deleguar disa aktivitete, sepse ju dëshironi që ato të bëhen pikërisht ashtu siç e keni në mendje. Edhe pse perfeksionizmi çon në rezultate të mëdha, ndonjëherë ju përfundoni me probleme shëndetësore. Ankthi i arritjes së qëllimit mund t’ju çojë të kaloni shumë kohë në punë dhe të lini pak kohë për veten tuaj.


Grupi 0

Ju jeni kurioz për nga natyra. Ju gjithmonë doni të dini se çfarë po ndodh me të tjerët. Por shikoni! Kjo nuk do të thotë që ju jeni një tip që ndërhyni. Thjesht, ju pëlqen të dëgjoni, të mësoni histori, të kuptoni njerëzit. Kjo është arsyeja pse edhe ju jeni bujarë. Gjithmonë e dini kur dikush po kalon një kohë të vështirë dhe përpiqeni ta ndihmoni.

Ju jeni gjithashtu të interesuar për të mësuar gjëra të reja gjatë gjithë kohës, madje edhe në zona që nuk janë tuajat. Çdo gjë që përfshin njohuri të reja, e shihni si një mundësi. Megjithatë, kur jeni të bindur për diçka, është shumë e vështirë të ndryshoni mendjen.Grupi AB

Ju doni gjithçka rreth artit, në çdo formë. Aq shumë sa që e sillni atë pasion në jetën tuaj, gjë që mund t’ju bëjë pak të paparashikueshëm para të tjerëve. Por nuk ka rëndësi për ju: jeta është punë dhe ju jeni artisti.

Ju jeni një shpirt i lirë, dhe ju pëlqen të formësoni gjërat në stilin tuaj, dhe ju nuk i lejoni askujt të vendosë për ju. Ky entuziazëm ju bën pak misteriozë, nuk i hapen shumë të tjerëve sepse ndiheni më të sigurt në universin tuaj.


Grupi B

Besoni në aftësitë tuaja personale dhe gjithmonë vini bast mbi to. Besimi që keni në vetvete ju bën një person të gëzuar, të thjeshtë dhe transparent. Ju nuk keni asgjë për të fshehur: ju jeni ata që jeni dhe ju jeni krenarë që jeni ashtu siç jeni. Kjo siguri i bën të tjerët t’ju shohin ndonjëherë si një person egoist por nuk jeni. Ju thjesht duhet t’i jepni përparësi qëllimeve tuaja, sepse e dini se duke u përqendruar në mendjen tuaj do të çoni në përmbushjen e tyre. Për njerëzit që me të vërtetë kanë rëndësi për, ju jeni të gatshëm të bëni çdo gjë.

mapo.al
Me ne fund dhe une si gjith te tjeter me te mar patenten e zbulova grupin e gjakut , paskan qen Grupi B dhe se kam dot lool lool
 
Grupi A

Ju jeni personi i cili kujdeset që gjithçka të jetë e patëmetë. Kur merreni me diçka, përpiqeni ta bëni atë pavarësisht se çfarë ndodh. Ju punoni mirë në ekip, edhe nëse nganjëherë ju kushton pak për të deleguar disa aktivitete, sepse ju dëshironi që ato të bëhen pikërisht ashtu siç e keni në mendje. Edhe pse perfeksionizmi çon në rezultate të mëdha, ndonjëherë ju përfundoni me probleme shëndetësore. Ankthi i arritjes së qëllimit mund t’ju çojë të kaloni shumë kohë në punë dhe të lini pak kohë për veten tuaj.
Edhe te thashe une ty njehere se me ke me ngjan tipi jot😝
 
Grupi A

Ju jeni personi i cili kujdeset që gjithçka të jetë e patëmetë. Kur merreni me diçka, përpiqeni ta bëni atë pavarësisht se çfarë ndodh. Ju punoni mirë në ekip, edhe nëse nganjëherë ju kushton pak për të deleguar disa aktivitete, sepse ju dëshironi që ato të bëhen pikërisht ashtu siç e keni në mendje. Edhe pse perfeksionizmi çon në rezultate të mëdha, ndonjëherë ju përfundoni me probleme shëndetësore. Ankthi i arritjes së qëllimit mund t’ju çojë të kaloni shumë kohë në punë dhe të lini pak kohë për veten tuaj.
 
Top