Gjeniu i matematikës

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Gjeniu i matematikësثshtë vetëm 15 vjeç dhe mund të quhet gjeniu shqiptar i matematikës. Edhe pse familja nuk ka patur mundësi ta çojë në shkollë apo kurse private, Rei Dunja vjen vetëm me çmime nga olimpiadat ndërkombëtare të matematikës.

Madje në Slloveni, ai u ftua që të ndjekë universitetin pa përfunduar ende gjimnazin.

Historinë e sjell gazetarja Bruna Kërçyku.

/ Top Channel
 

Odeon

Relax
Eshte ende heret per Rei-n te percaktohet si gjeni. Shume fjale e madhe per t'u thene. Ne Brazil ishte hapi i tij i pare i vogel me bashkemoshataret e tij, dhe ka marre medaljen e argjende pra ne rradhe i takon i treti.
Rei-t i duhet shume pune dhe durim pasi kohen e ka perpara dhe te bollshme...

Nga ajo çka une mund te them duke u bazuar ne pervojen personale te jetes, them qe te arrish ne majat me te larta te duhet ta dashurosh profesionin tend ose deshirat kurre mos i braktisesh.
Pra çeshtje pasioni..... Apo jo Pasion :)
 
Top