Genjeshter apo e Vertete ?!

Hi 🤗 .. sot po flisja me nje shoqe dhe po kujtonim bemat tona te fillores 😂 . Kur ishim ne shkoll luanim kte lojen “Genjeshter apo E vertete ?!” Se dij nqs e keni lozur dhe ju apo jo 🤷🏼‍♀️ , gjith se si do mundohem tjua a shpjegoj dhe shpresoj te me kuptoni . Athere loja eshte e tille , un do theme nje ngjarje per nje x antare dhe do i bej tag dikujte i cili do ma konfirmoj si te vertet ose si genjeshter . Dhe personi qe do vi pas meje do thot nje histori tjeter dhe do i bej tag nje personi qe ta pohoj ose mohoje e keshtu me rradhe . Shpresoj te kem qen e qarte 😂 . Ne ne shkoll kenaqeshim shum pavarsisht se perfundonim duke u zen per flokesh ose ne drejtori . 🤣(ps se dij nqs eshte nje tem e tille ose e ngjashme 🤷🏼‍♀️ )
 
Top