Dita ndërkombëtare e përqafimit

Dita ndërkombëtare e përqafimit​

1642862440103.png

Sot është dita ndërkombëtare e përqafimit dhe lirish përqafoni të gjithë ata që doni dhe zbukurojani kështu ditën. Ky kontakt i ngrohtë njerëzor ka një faktor shumë pozitiv psikik dhe fizik.


Edhe pas një dite shumë të vështirë, përqafimi me siguri se do të iu ndihmojë. Ditën ndërkombëtare të përqafimit e shpalli më 1986 Kevin Zaborney, të cilin sot e quajnë edhe si ambasador i përqafimit.

Është provuar se përqafimet ndikojnë pozitivisht në shëndetin tuaj. Pra, mos hezitoni dhe përqafoni të dashurit tuaj çdo ditë.
g.shqip
 
Po e perqafoj ene un ama jo veç per diten e perqafimit 😊
couple hug GIF
 
Nuk qeka sot dita e perqafimeve😔

Prapeseprape nje bresheri perqafimesh ose nje perqafim i gjaaaaaaaaaate nuk do ishte keq, sa te ngrohesha pak😁
 
Top