Dashuri në distancë 🤔

Çfarë mendoni për lidhjet sentimentale në distancë..🤔?
IMG_20221003_072412.jpg
- nqs ka dashuri nuk ka distancë.

- Mund të zgjasë mjaft, nqs është besimi i sinqertë.

-Jasht interesave të mia.

-janë më të bukurat, intensive, ndjehemi shumë mirë dhe në paqe sa herë dëgjohemi

-e kam bërë për 12 vjet, tani jemi martuar dhe kalojmë shumë mirë sepse njihemi jasht mase në çdo detaji.

- kundër totalisht.

-nuk është një relacion i ndjerë 100%. Njerëzit duhet t'a jetojnë lidhen.

- e ekezagjeruar e vështirë, gati e paarritshme.

-mbarojnë njësoj si të gjitha relacionet e tjara, për një motiv o tjetër: asgjë është përgjithmonë.

-unë jam një relacion aktualisht që 8 vjet, mjaftë bukur dhe magjepse. Kemi edhe një fëmijë, por kohët e fundit nuk është si dikur.

-funksionon.!

- mjafton respekti reciprok, gjithçka ok

- ka shumë distancë në mes .!

E kshu me rradhë 😁🤷
Këto janë vetëm disa nga komentet që lexova në një temë sociale me të njëjtin titull; çfarë mendoni për lidhjen në distancë?
Pyetja vlen edhe për ju 😁
Tema më e shkurtër e imia 🤫 by Lauri 👍
 
S'e di pasi nuk e kam provuar ndonjehere. 🤷‍♀️
Por mund te funksionoje nese duhen vertet dhe kimia e tyre shpirterore tejkalon cdo sfide te jet3s se perditshme.
 
Varet se cfare pretendohet nga lidhja,njohja dhe deshira per te arritur piken per te qene bashke.
Funksionon, me se shumti nese per nje arsye te caktuar apo rrethana te caktuar jemi te detyruar te jemi large.
Por ama lidhjet e gjata ne distanc jane vakum,tjetrin apo tjetren duhet ta kesh afer vetes,ne perditshmerine tende,te ndash te miren e te keqen qe thone te vjetrit me te.
 
Unë do përmbledhja fjalët; kur ka respekt reciprok, sinqeritet, dhe mbi të gjitha gjendesh mirë e në paqe shpirtërore, e ndahet ky llojë raporti nga të dyja palët, do funksionojë patjetër.
 
Top