Cili eshte vesi juaj..?

Harroj makinën hapur nëpër parking e çelsat në gjep.
Kam fiksim oraret e takimeve. Fiks.
 
xhep
XH e madhe, xh e vogel 😋

ves e kam Q dhe Gj ne. sikur me hajne kur e perdorin gabim 🤣

mos u merzit 🤗🤗
Jeni nja dy tre veta që kapeni në gabime të tilla..l😄
Shumë kush e shkruan xhelozia çelozia gjelozia qelozia 🤷
Ç është shumë delikate për veriun. Ndaj preferojnë q.
Çfarë ke. Qa ke. Shka ke.
Çekiç ...qekiq qekiç

Leri mo njerzit të gabojnë sipas dëshirës lol 😁🤷
Ti soul edhe E"A sikur jeni bo mësues letersisë 😁
 
Ç është shumë delikate për veriun. Ndaj preferojnë q.
Çfarë ke. Qa ke. Shka ke.
Çekiç ...qekiq qekiç

Leri mo njerzit të gabojnë sipas dëshirës lol 😁🤷
E dii. Jam e vetedijshme pse e beni, sic jam e vetedijshme qe nuk eshte pune e imja. Por sic e thash. E kam ves ta vej ne dukjse sepse me acaron sh ky fenomen. 🤣 Sa here i "bertas" dhe @Xhelozi t 🤣
 
E dii. Jam e vetedijshme pse e beni, sic jam e vetedijshme qe nuk eshte pune e imja. Por sic e thash. E kam ves ta vej ne dukjse sepse me acaron sh ky fenomen. 🤣 Sa here i "bertas" dhe @Xhelozi t 🤣
Edhe ti nuk përdor shenjat e pikësimit 🤷
E me Ë kanë diferencë mjaft por t'a marrim nga pikëpamja e drejtshkrimit 😁
T'u vihesh pas këtyre gjërave ngele në korrigjime detyrash 😁
 
Edhe ti nuk përdor shenjat e pikësimit 🤷
E me Ë kanë diferencë mjaft por t'a marrim nga pikëpamja e drejtshkrimit 😁
T'u vihesh pas këtyre gjërave ngele në korrigjime detyrash 😁
Aman dhe ti sa e zgjat. une vura dhe 🤗 si emoji qe tmos u merzisje. 🤣
Une s'perdor shenja pikesimi se shkruaj shume shpejt jo se e kam defekt. 🤣
Nejse po he... fundja askujt s'i pelqen t'ja vene ne dukje 🤗 nejsee
 
Aman dhe ti sa e zgjat. une vura dhe 🤗 si emoji qe tmos u merzisje. 🤣
Une s'perdor shenja pikesimi se shkruaj shume shpejt jo se e kam defekt. 🤣
Nejse po he... fundja askujt s'i pelqen t'ja vene ne dukje 🤗
nejsee
Po hë mo se mhb po bëjmë..oj kjo 😊
Hë pra, mos u mërzit tani 😘
 
Vesi im i keq Eshte se them si besoj njeriu me . Sapo mendoj qe njoh dike mjaftueshem dhe filloj e hapem disi e filloj krijoj besim kuptoj qe ma ka pat me tfutme . Kshu betohem qe nuk do i besoj njeriu me e prap bej te njejtin gabim .🤭😬
Virtualisht kshu eeeee se réal nuk ka shance . 😎
 
...të besoj shpejt... sepse dua që tjetri do jetë njësoj si unë. E...sinqertë.
Nga momenti i zbulimit të gënjeshtrës së parë👏...të gjitha të vërtetat e thëna deri atëherë, i kthehej në dyshim🤷 👉👣👣👣
 
...të besoj shpejt... sepse dua që tjetri do jetë njësoj si unë. E...sinqertë.
Nga momenti i zbulimit të gënjeshtrës së parë👏...të gjitha të vërtetat e thëna deri atëherë, i kthehej në dyshim🤷 👉👣👣👣
Kjo u ndodh te gjitheve. :p
 
Shikoj shume gjate kembet dhe gjoksin e femrave...jam munduat ta largoj kete ves por deri tani vetem gjysmen e vesit e kam hequr.. :p
 
Po ves tjeter nuk pate mi😝psh mi hanger thojt si shumica🤣
Unë kam shumë vese 🤣🤣🤣
1 Ha ngadal ,mami kur isha e vogël më thoshte u plake duke ngrënë 🤣
2 Kërcas gishtat kur jam nervoze 🤣
3 Kur udhëtoj nuk më qepet goja hiç 🤣🤣🤣,kur mbaroj muhabetin këndojë si e çmendur
4 Kur ulem në tavolinë para se të ha ngrihem 10 herë se kujtohem për punët që kam lën pa përfunduar 🤣
5 Kur shtrihem përdridhem shumë në krevat sa të gjej rehat,ka raste që përfundoj fle nga këmbët 🤣🤣🤣
Kaq njëherë për njëherë 🤣🤣se kam akoma
 
Top