Cilen kenge degjoni me shume per momentin?

DeliriumMind

Speak the truth, even if your voice shakes 🦁☀️
One of my fav
 

DeliriumMind

Speak the truth, even if your voice shakes 🦁☀️
@DeliriumMind vuoi ridere kape pak kete , ma dergoj nje mike !🤣 Ca Talenti lol


Ahahhhahhahh

Do ta vej si ringtone qe ta marrin vesh te gjith qe sme plas tarapi sa tkem pare dhe shendet
"Si xhevdeti burr me klas me 4 klas "🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kto jan batutat e mia per nje qe quhet afersisht ashtu 🤣
dua te qaaaaaaaj nga emocionet
 

Arya

👌
Ahahhhahhahh

Do ta vej si ringtone qe ta marrin vesh te gjith qe sme plas tarapi sa tkem pare dhe shendet
"Si xhevdeti burr me klas me 4 klas "🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kto jan batutat e mia per nje qe quhet afersisht ashtu 🤣
dua te qaaaaaaaj nga emocionet

ja na erdhi viti ri loool vdiqaaaa sa kam qeshur me lot 🤣🤣🤣
 
Top