Cila je ti?

Nga çdo fatkeqësi dal falenderuese se mësova ose fitova diçka. Ndaj nuk mund ta përcaktoj vetëm njërën.
 
Une kur e lexova po mendoja: ka dicka qe nuk shkon.
Kush tha qe veza doli me e forte? Ata thjesht reaguan kimikisht procesit te vlimit :D
Por gjithsecili prej tyre reagoi ne varesi te natyres qe kishin.

Ndaj, ndaj 1 fatkeqesi jo domosdoshmerisht duhet te dalesh i forte, mund te dalesh dhe i brishte, apo i bute.
E rendesishme eshte qe cdo proces jete qe kalojme te na ndihmoje te behemi me te mire.
 
Une kur e lexova po mendoja: ka dicka qe nuk shkon.
Kush tha qe veza doli me e forte? Ata thjesht reaguan kimikisht procesit te vlimit :D
Por gjithsecili prej tyre reagoi ne varesi te natyres qe kishin.

Ndaj, ndaj 1 fatkeqesi jo domosdoshmerisht duhet te dalesh i forte, mund te dalesh dhe i brishte, apo i bute.
E rendesishme eshte qe cdo proces jete qe kalojme te na ndihmoje te behemi me te mire.
👏👏👏
 
Une kur e lexova po mendoja: ka dicka qe nuk shkon.
Kush tha qe veza doli me e forte? Ata thjesht reaguan kimikisht procesit te vlimit :D
Por gjithsecili prej tyre reagoi ne varesi te natyres qe kishin.

Ndaj, ndaj 1 fatkeqesi jo domosdoshmerisht duhet te dalesh i forte, mund te dalesh dhe i brishte, apo i bute.
E rendesishme eshte qe cdo proces jete qe kalojme te na ndihmoje te behemi me te mire.
Ti mund te thuash qe dhe buka esht e bute e nese e bejm pershesh me tamël bohet ene me e bute 🤣
. Ke shum varjante te ndryshe por kryesorja esht qe njeriu mos te dorzohet sidonqe te vijn punet
 
Dhe sikur mos te dime cila/i jemi.
Nje gje eshte e sigurte,jeta do bej te reagosh me patjeter ne proceset e saj kimike .
Dhe nese ankohemi pafundesisht,eshte nje forme reagimi dhe veprimi ne vetvete.
 
Jam nje person me shum gjera pozitive por dhe me shum difekte
Me pelqen muzika klasike dhe te udhetoj
Jam shum e sakt dhe korrekte, mendoj te kem si dhunti ate shqisen e gjashte 😂( sepse mjafton ti shoh nje here ne sy njerzit dhe i bej kuadren
Jam e organizuar ( dhe nuk duroj dot njerzit qe thojn sja dola dot sepse harrova, ose kur nuk e gjej nje gje qe e di shum mire ku e vendosa nje jave me pare 😂)
praktike dhe e shpejt
Maniake e higjenes
Ambiciose, kur I vë nje obiektiv vetes ja dal( pervecse ne palester 😂, ketu jam dembele , sme pelqen te bej fatika, me pelqen relaksi )
ndoshta ju them dhe te tjera ne ditet ne viijim 😉
 
Jam nje person me shum gjera pozitive por dhe me shum difekte
Me pelqen muzika klasike dhe te udhetoj
Jam shum e sakt dhe korrekte, mendoj te kem si dhunti ate shqisen e gjashte 😂( sepse mjafton ti shoh nje here ne sy njerzit dhe i bej kuadren
Jam e organizuar ( dhe nuk duroj dot njerzit qe thojn sja dola dot sepse harrova, ose kur nuk e gjej nje gje qe e di shum mire ku e vendosa nje jave me pare 😂)
praktike dhe e shpejt
Maniake e higjenes
Ambiciose, kur I vë nje obiektiv vetes ja dal( pervecse ne palester 😂, ketu jam dembele , sme pelqen te bej fatika, me pelqen relaksi )
ndoshta ju them dhe te tjera ne ditet ne viijim 😉
ehe
edhe si lidhet e gjitha kjo me ate historine me siper? :p Apo vec titullin lexove loollool

p.s. 😘
 
Jam nje person me shum gjera pozitive por dhe me shum difekte
Me pelqen muzika klasike dhe te udhetoj
Jam shum e sakt dhe korrekte, mendoj te kem si dhunti ate shqisen e gjashte 😂( sepse mjafton ti shoh nje here ne sy njerzit dhe i bej kuadren
Jam e organizuar ( dhe nuk duroj dot njerzit qe thojn sja dola dot sepse harrova, ose kur nuk e gjej nje gje qe e di shum mire ku e vendosa nje jave me pare 😂)
praktike dhe e shpejt
Maniake e higjenes
Ambiciose, kur I vë nje obiektiv vetes ja dal( pervecse ne palester 😂, ketu jam dembele , sme pelqen te bej fatika, me pelqen relaksi )
ndoshta ju them dhe te tjera ne ditet ne viijim 😉
Keto duhet ti kishe thene tek tema e prezantimit😛
 
Jam nje person me shum gjera pozitive por dhe me shum difekte
Me pelqen muzika klasike dhe te udhetoj
Jam shum e sakt dhe korrekte, mendoj te kem si dhunti ate shqisen e gjashte 😂( sepse mjafton ti shoh nje here ne sy njerzit dhe i bej kuadren
Jam e organizuar ( dhe nuk duroj dot njerzit qe thojn sja dola dot sepse harrova, ose kur nuk e gjej nje gje qe e di shum mire ku e vendosa nje jave me pare 😂)
praktike dhe e shpejt
Maniake e higjenes
Ambiciose, kur I vë nje obiektiv vetes ja dal( pervecse ne palester 😂, ketu jam dembele , sme pelqen te bej fatika, me pelqen relaksi )
ndoshta ju them dhe te tjera ne ditet ne viijim 😉
Opo kot te kam thene une ty Mona @Lise .:love:
 
Top