Çfarë është një Gigolò

Termi i referohet një mashkulli që paguhet për të qenë shoqërues, gjithashtu dhe mbi të gjitha i natyrës seksuale, për një grua.
American.Gigolo-szn.jpg

Sipas kuptimeve të vjetra, gruaja duhej të ishte e pjekur, por praktika zbulon se në realitet janë gratë e të gjitha moshave ato që i drejtohen zhigolos. Dhe burrat bëjnë gjithashtu ndonjëherë profesionistët e fushës, kur janë biseksualë, mund të zgjedhin të dy tregjet.

Gigolo, çfarë duan gratë
Për çfarë paguajnë gratë? Tregu i prostitucionit të meshkujve është shumë i ndryshëm nga ai i femrave. Në të parën, seksi luan një rol themelor, në të dytën ka seks, por edhe mund të mos ekzistojë. Në fakt, gratë paguajnë zhigolo për një sërë arsyesh. Ndonjëherë ata thjesht duan të kenë një përvojë intime, madje më e qëndrueshme se një natë e vetme, për shembull, ka nga ata që shkojnë për fundjavë me profesionistin e zgjedhur. Ka nga ata që kërkojnë të jenë në gjendje të bëjnë xheloz të dashurin apo ish-bashkëshortin e tyre. Disa burra, nga ana tjetër, mund të punësojnë një zhigolo për të testuar gruan e tyre, është shumë e ndyrë si një dredhi dhe ende rrezikon të jetë kundërproduktive për marrëdhënien, vetëm përballja me të vërtetën kokë më kokë shpërblen gjithmonë. Dhe sigurisht që ka nga ata që i drejtohen shërbimeve të një profesionisti për disa darka, në të cilat njeriu nuk mund të prezantohet realisht i vetëm.

Ka nga ata që punojnë kryesisht me virgjëresha. Por nuk duhet të imagjinoni vajza shumë të reja: po flasim për tridhjetë apo dyzet vjeçare që për arsye të ndryshme nuk ia kanë dalë ta përfundojnë kurrë me dikë. Për shembull, ka shumë gra që në vitet e eksperimenteve seksuale, si ato të universitetit, shqetësohen më shumë për studimin dhe për të ardhmen e tyre. Më pas, pasi të kenë arritur shumë sukses në jetë, mund të takojnë personin e duhur dhe të kenë frikë se do të frikësohen të dinë se janë të virgjëra. Kështu zhigolo bëhet një lloj trajneri personal i seksit 🤷
104228600-af67c38a-ebd3-4ae0-bb72-5c646040aeb2.jpg
By Lauri 👍
 
Top