Çfarë është Dashuria?

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Ajo,cfare shume kush, se kupton kurre.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Stabiliteti i ushqyerjes se ndjenjes ne kohe, precepton disi dashurine.
Dashuria eshte si lulja ne shkretetire.
Se ujite, kujdese, mbaroj filmi.
Njerzit duhet te harrojne, qe ne kete jete pa dhene nuk merr .
Nje nder elementet me te ndjeshem ne kete sens eshte dashuria.
 

Lauri

Anunnak
- "Sipas teje, a ka ndonjë mënyrë për të treguar nëse e doni një person? -
- Sinqerisht jo, nuk mendoj se ekziston, por mendoj se jam i dashuruar me të.
- Më fal, ky besimi yt, nga vjen?
- Që kur e njoh, e jam me të, mendoj vetëm për të. Dhe, nëse jam me njerëz të tjerë, ende mendoj vetëm për të" 💛...🤷
IMG_20220723_140414.jpg
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Ndjesia ne te cilen nuk friksohemi ti jemi afer.
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Mungon në aspektin Buddhist:
“Dashuria nuk duhet të jetë e përsosur, por e vërtetë”
Ose:
“Dashuria është një lule që duhet ujisur, jo këputur”
 

Gjumashi

Antarë i Respektuar
Dashuria eshte nje qyp me mjalte Bio, qe duhet pasur kujdes sa shume hane mjalte . :p
 

Lauri

Anunnak
Ku jeni romantik 💕ku jeni 🙂🙃
 

Lauri

Anunnak
“Dashuria është një lule që duhet ujisur, jo këputur”
Lulet 🌹me ferra janë më të mirat e më të bukurat.. ;)
hmmm 🤗
 
Top