netflix ka nje hile ky lloj byreku... nuk tregon sa vaj i hedh... edhe pse nuk e jep ne recet duket qarte qe ke perdor ose ne brum ose per hapjen e petave..
do na e zbulosh at sekret.. pasi brumi me uji miell dhe krip nuk hapet ashtu ... eshte e pamundur... thnx
pyetja eshte ne brume apo ne kohen kur e le ... apo vetem kur e hap peten... vaj ? gjalp apo margarine??
Jana e vertet qe paskam harruar ta shenoj aty ne video mirepo gjat ndarjes se brumit ne kulaça te vegjel e hedh pak vaj ulliri aty ne sofer dhe i lyen duart gjat ngjeshjes. shih videon me kujdes nga min 2:39.
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju siguruar mbarvajtjen në këtë ueb faqe
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.