Best Internet Service Providers In Albania

Prsh tgjithve... mfalni nqs skam zgjedh kategorin e duhur po sgjeta tjeter,... do doja me dit cila nga kompanite ne shqiperi ka internetin me tmir nlidhje edhe per lojra me ping sa me te ulut, po perdor vodafone dhe ping minimal esht 70 dikush mundet mem ndihmu me naj sygjerim?
 
Top