Bashkim duarsh

Shpresoj te mund ta shpjegoj tamam ose kush mund ta ket pa ne video do mund ta kuptoje me qarte.
Atehere duke marre shkas nga video ne instagram vendosi ta hap kete tip loje.
Loja konsiston keshtu:
1 anetar nxjerr me foto pjesen e dores te bere grusht qe do thote ne grusht ka dicka qe do ja dhuroj 1 anetari tjeter
Atehere cdo anetar qe don te marri ate qe anetari qe ka nxjerr grushtin duhet ti nise me ane te quote grushtin e vet qe do rezultoj si bashkim grushtash..dhe pasi te bashkohen grushtat anetari i pare do i tregoje me ane te quote ate qe do i dhuroje

shpresoj ta kuptoni dhe te jete loje e bukur per te gjithe
 

jana80

Super Moderator
Themelues
Shpresoj te mund ta shpjegoj tamam ose kush mund ta ket pa ne video do mund ta kuptoje me qarte.
Atehere duke marre shkas nga video ne instagram vendosi ta hap kete tip loje.
Loja konsiston keshtu:
1 anetar nxjerr me foto pjesen e dores te bere grusht qe do thote ne grusht ka dicka qe do ja dhuroj 1 anetari tjeter
Atehere cdo anetar qe don te marri ate qe anetari qe ka nxjerr grushtin duhet ti nise me ane te quote grushtin e vet qe do rezultoj si bashkim grushtash..dhe pasi te bashkohen grushtat anetari i pare do i tregoje me ane te quote ate qe do i dhuroje

shpresoj ta kuptoni dhe te jete loje e bukur per te gjithe
Do lozja kete lojen, por e kam punen keq me grushtin...
:)
 
Top