3 lloje femrash që meshkujt i duan, por i kanë shumë frikë

3 lloje femrash që meshkujt i duan, por i kanë shumë frikë.​

Psikologia Lilia Akhremchik flet për një grua të fortë, të pavarur dhe për frikën e burrave.
1648306953378.png
” E di që disa burra janë shumë të tërhequr nga koncepti i “gruas së fortë”. Ata shpesh e barazojnë fjalën “e fortë” me “të pavarur” dhe “të vetë-mjaftueshme” dhe janë veçanërisht të intriguar. Mendoj se pas kësaj fshihet frika për të mos qenë të dashur, sepse përkufizimet e këtyre fjalëve duket se nënkuptojnë se një grua e tillë nuk ka nevojë për një burrë. Por…

Grua e fortë

Kjo është gruaja që ka një bërthamë të brendshme ose, ndryshe, një karakter solid. Jo e lig dhe mizore, por e vendosur. Ky është një person që ka parime, besime dhe vullnet që e lejon të përballet pothuajse me çdo vështirësi në jetë.

Fjala “i fortë” mund të përdoret edhe për meshkujt në të njëjtën mënyrë, nuk do të thotë forcë fizike. Një person i fortë është ai që ngrihet në këmbë nëse pengohet ose bie. Gjithmonë. Çfarëdo që të ndodhë. Në këtë kuptim, është mirë që një mashkull të ketë pranë një grua të fortë. Sepse ajo nuk do të qajë nëse sëmureni: ajo do t’ju shërojë dhe do të bëjë çfarëdo që varet nga ajo.

Ajo nuk do t’ju mundojë për mungesë parash, nëse ju humbni punën, ajo do të punojë vetëm. Ajo do të rrisë fëmijë, pavarësisht nëse keni qenë në një udhëtim pune për gjashtë muaj apo gjithmonë pranë saj. Pra forca nuk ka gjini. Kjo është një kategori njerëzore universale.

Grua e pavarur

Kjo është fjalia më e dhimbshme për meshkujt. Dhe pse? Sepse shumica e tyre priren të dëmtojnë pavarësinë e grave nga burrat. Ose kështu e perceptojnë fjalën. Por një grua e pavarur është një bonus shtesë për një burrë. Qëndron fort edhe pa ty. Ajo nuk do i varet në qafë dhe nuk do të kapet pas këmbëve të tij. Ajo nuk do të lypë para, do të ketë të sajat. Ajo do të pranojë një dhuratë vetëm kur ju dëshironi ta kënaqni, ajo nuk do t’ju shesë lidhjen e saj për dhurata.

Mund të jeni të sigurt se nëse ajo është me ju, është vetëm sepse ju do dhe jo sepse ka nevojë për një apartament, fonde, regjistrim, punë apo ndonjë gjë tjetër. Liria e saj e zgjedhjes të frikëson, por është ajo që duhet të të japë sigurinë se je më i miri për këtë grua.

Grua e vetë-mjaftueshme

Sërish e vënë si sinonim i fjalës “i pavarur”. Nuk është e njëjta gjë. Çdo person i pjekur psikologjikisht duhet të jetë i vetë-mjaftueshëm. Kjo nuk do të thotë se nuk kanë nevojë për shoqërinë, do të thotë një personalitet i plotë.

Një person që ka realizuar, nëse jo të gjitha komplekset e veta, shumë prej tyre. Një person që e ka njohur thelbin e saj dhe mund të luajë, duke ndërruar maska, lehtësisht dhe lirisht, ose thjesht të jetojë me vetëdije pa maska. Një person që nuk ka nevojë për një person tjetër të afërt për të qenë e lumtur.

Tjetri mund ta bëjë përvojën e disa momenteve më të thellë dhe më të pasur. por nuk mund të përcaktojë pa mëdyshje nëse do të jeni të pakënaqur apo të lumtur. Një grua e mbështetur te vetja, si një burrë i mbështetur te vetja, hyn vullnetarisht në një marrëdhënie.

Ata përpiqen të ndiejnë dashuri së bashku, të zbulojnë disa nga anët e tyre, duke dhënë dhe duke marrë.

Përsëri, nëse ai ju ka zgjedhur, shpreson se jeni mirë dhe së bashku do të jeni vetëm më mirë. Vetëm mes njerëzve të vetë-mjaftueshëm është e mundur DASHURIA.
bota.al
 
Me then te drejten e sot e ksaj dite nuk e kuptoj cduan meshkujt.
Nga gruaja e fort tremben.
Nga ajo e ngjitura po.
Nga shtepiakja po e po.
Nga femra qe dua te dalin,po qe po.
Aman ma shpjegoni me sakt cfemrash preferoni.
Qe ta dij sesi te sillem.
 
Me then te drejten e sot e ksaj dite nuk e kuptoj cduan meshkujt.
Nga gruaja e fort tremben.
Nga ajo e ngjitura po.
Nga shtepiakja po e po.
Nga femra qe dua te dalin,po qe po.
Aman ma shpjegoni me sakt cfemrash preferoni.
Qe ta dij sesi te sillem.
Ty 😍😍❤️❤️❤️❤️❤️Te dhashe dhe unazen 😒😒
 
Me then te drejten e sot e ksaj dite nuk e kuptoj cduan meshkujt.
Nga gruaja e fort tremben.
Nga ajo e ngjitura po.
Nga shtepiakja po e po.
Nga femra qe dua te dalin,po qe po.
Aman ma shpjegoni me sakt cfemrash preferoni.
Qe ta dij sesi te sillem.
Me lot ... e pastaj na thone ne qe nuk dime ca duam 🤣
 
Me then te drejten e sot e ksaj dite nuk e kuptoj cduan meshkujt.
Nga gruaja e fort tremben.
Nga ajo e ngjitura po.
Nga shtepiakja po e po.
Nga femra qe dua te dalin,po qe po.
Aman ma shpjegoni me sakt cfemrash preferoni.
Qe ta dij sesi te sillem.
Kta sduan veten ndaj qurraviten nga cdo lloj femre .😬😝
 
Me then te drejten e sot e ksaj dite nuk e kuptoj cduan meshkujt.
Nga gruaja e fort tremben.
Nga ajo e ngjitura po.
Nga shtepiakja po e po.
Nga femra qe dua te dalin,po qe po.
Aman ma shpjegoni me sakt cfemrash preferoni.
Qe ta dij sesi te sillem.
Leje moglin se ska mushbe moshen akoma
|Duku njihere nga e diela ta tregoj se cfare dua une..........
me te tjeret skam pune :D
 
Me then te drejten e sot e ksaj dite nuk e kuptoj cduan meshkujt.
Nga gruaja e fort tremben.
Nga ajo e ngjitura po.
Nga shtepiakja po e po.
Nga femra qe dua te dalin,po qe po.
Aman ma shpjegoni me sakt cfemrash preferoni.
Qe ta dij sesi te sillem.
Varet me ke ke bere ti . Se skan3 gjithw meshkujt frike nga gocat
 
Top