14 Nentor; Dita Ndërkombëtare e Diabetit

Vajza

V.I.P
Shiko fotografinë 1765238

14 Nentor;
Dita Ndërkombëtare e Diabetit

Një Nënë e cila vuante nga diabeti,
pas konsultës së fundit te mjeku
ai konstatoi se duhej t´i amputohej urgjentisht edhe dora tjetër!

Asaj iu mbushën sytë me lotë dhe iu drejtua mjekut:

A ka mundësi mjek i nderum të ma lini dorën time edhe një javë, t´lutna!

Mjeku i tha:“oj loke kjo ndërhyrje është urgjente për shëndetin tënd! Por pse doni ta shtyni edhe një javë?

Ajo tha: „ Sepse biri im udhëton në fund të javës jasht vendit, desha ta përshëndes dhe t´ia bëj me dorën time ?? atij për herë të fundit, me të t´i fshij lotët e mi, e pastaj edhe nëse ma preni dorën sˋmë mbetet më merak“

• Zoti ynë shëroje çdo të sëmurë dhe lehtësoja dhimbjet e tyre

Përkthim: Dr. Rijad H. Imeri
 
Top