10 gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, por nuk ua thonë

10 gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, por nuk ua thonë​

Ndonëse meshkujt nuk mund të jenë gjithnjë romantikë, ata kanë disa gjëra të cilat i bëjnë, por që femrat nuk kanë dijeni. Për shkak se meshkujt duan të duket gjithnjë si gjinia e fortë dhe që nuk u bëjnë përshtypje shumë gjëra, ata preferojnë ta mbajnë të fshehtë vëmendjen që u kushtojnë disa gjërave të vogla te femrat.

1664557625702.png
1. Aroma. Çdo njeri ka aromën e tij karakteristike që është e pavarur nga parfumet, era e shampos apo solucioneve të tjera. Te femrat kjo aromë është një nga elementët që tërheq më tepër meshkujt dhe që i bën për vete.

2. Flokët e lagura. Ndonëse për vajzat flokët e lagura janë një problem për të cilin duhet të kujdesen, për meshkujt ato janë një aspekt që i bën për vete dhe i nxit fantazi të shumta. Për më tepër lidhen me freskinë dhe gjërat e bukura që vijnë pas dushit.

3. Bluzat e gjera. Meshkujt i adhurojnë vajzat që veshin bluzat apo këmishat e tyre gjatë natës që kalojnë te ta. Është një ndjesi intimiteti që i bën të ndihen të sigurt për lidhjen me vajzën në fjalë.

4. Qukat. E çuditshme, por e vërtetë, meshkujt i preferojnë shumë femrat që kanë quka, pasi mendojnë se ato janë shumë të adhurueshme. Ndonëse femrat përpiqen t’i fshehin qukat, meshkujt po rebelohen dhe kërkojnë t’i shohin ato më shumë te partneret e tyre.

5. Frymëmarrja e afërt. Meshkujt çmenden kur femrat marrin frymë pranë qafës së tyre. Disa njerëz mund ta cilësojnë këtë si ‘të bezdisshme’ dhe si ‘të pamundur për të fjetur’, por shumica e djemve mendojnë se kjo është diçka shumë e bukur dhe pse jo tërheqëse.

6. Përqafimet. Një fenomen shumë i përhapur së fundmi, bëhet fjalë më tepër për përqafimet në shtrat dhe për afërsinë e intimitetin e krijuar në çift sesa për përqafimet në përgjithësi. Megjithëse pretendohet se femrat i pëlqejnë më shumë ‘përkëdheljet’ në shtrat, meshkujt nuk mbeten më pas.

7. Gjërat që bëhen në shtrat, mbeten në shtrat. Shumë femra ndrydhen me idenë se nëse veprojnë në një farë mënyre në shtrat, atëherë ato do të paragjykohen. Por rezulton e kundërta, meshkujt i pëlqejnë shumë femrat aktive në shtrat dhe nuk e kanë aspak kompleksin e gjërave të çuditshme.

8. Të qeshurën e përmbajtur. Meshkujt mendojnë se është shumë bukur kur vajzat qeshin në një mënyrë të veçantë, për më tepër kur janë vetë djemtë atë që kanë shkaktuar buzëqeshjen apo kanë thënë batutën.

9. Kur flirtojnë. Nuk është diçka që ndodh zakonisht, por meshkujve u pëlqen shumë kur femrat flirtojnë me ta ose kur i shohin në një mënyrë që i tregon se i dëshirojnë ata. Nga kjo kuptohet se edhe meshkujt kujdesen për veten që të jenë të pëlqyeshëm dhe për femrat që i shohin rastësisht.

10. Kafshimi i buzës. Nëse ju duhet të bindni ndonjë djalë për çdo gjë, mjafton të kafshoni paksa buzën tuaj të poshtme dhe ai do të jetë i gatshëm të bëjë çdo gjë. Meshkujt e shohin këtë si shumë tërheqëse dhe u pëlqen pa masë.
b:bota.al
 
6. Përqafimet. Një fenomen shumë i përhapur së fundmi, bëhet fjalë më tepër për përqafimet në shtrat dhe për afërsinë e intimitetin e krijuar në çift sesa për përqafimet në përgjithësi. Megjithëse pretendohet se femrat i pëlqejnë më shumë ‘përkëdheljet’ në shtrat, meshkujt nuk mbeten më pas.

Ku ka mashkull qe si don perkdheljet.
kot nuk thone burrat jane si kalamajt. ahahahahahahah
 
6. Përqafimet. Një fenomen shumë i përhapur së fundmi, bëhet fjalë më tepër për përqafimet në shtrat dhe për afërsinë e intimitetin e krijuar në çift sesa për përqafimet në përgjithësi. Megjithëse pretendohet se femrat i pëlqejnë më shumë ‘përkëdheljet’ në shtrat, meshkujt nuk mbeten më pas.

Ku ka mashkull qe si don perkdheljet.
kot nuk thone burrat jane si kalamajt. ahahahahahahah
Kam nje histori per te treguar ... te gjithe kemi pika qe i duam nga femrat , ashtu sic femrat kane karshi nesh .. Ajo qe ben diferencen eshte masa e asaj qe japim ne nje mardhenie dhe besimi qe i japim njeri tjetrit . Kohet e findit kam pasur nje shembull pafytyresie e pabesie njekohesisht .. deri ne permasat e te paimagjinueshmes... te kunderpergjigjes se paskrupullt me akuze . Very very funny .. kulmi i pafatyresise i justifikuar me faktin qe ti je fajtori 🤣🤣🤣
Yep ... une jam fajtori dhe me duhet te kerkoj te falur 🤣🤣🤣
 
6. Përqafimet. Një fenomen shumë i përhapur së fundmi, bëhet fjalë më tepër për përqafimet në shtrat dhe për afërsinë e intimitetin e krijuar në çift sesa për përqafimet në përgjithësi. Megjithëse pretendohet se femrat i pëlqejnë më shumë ‘përkëdheljet’ në shtrat, meshkujt nuk mbeten më pas.

Ku ka mashkull qe si don perkdheljet.
kot nuk thone burrat jane si kalamajt. ahahahahahahah
Pika 1-5 me duken pa pike lidhje
Femrat me quka skam degjuar te jene te preferuara tek meshkujt (ne pergjithesi)
Floket e lagura? Smth wet and cold nahhhh
Aroma? Nese nuk lahemi nuk kujdesemi pak per higjenen I’m sure we all smell like shit
(Kshu qe se di kush mashkull cmendet pas kesaj)
Frymemarrja e afert? How ? Imagine smelling garlic or cigarets? Cfare ka attractive ketu ?
Bluzat e gjera? She will look like his male friend lol

Keto te fundit okay der diku por jo per tu cmend
God save all males 😁
 
Pika 1-5 me duken pa pike lidhje
Femrat me quka skam degjuar te jene te preferuara tek meshkujt (ne pergjithesi)
Floket e lagura? Smth wet and cold nahhhh
Aroma? Nese nuk lahemi nuk kujdesemi pak per higjenen I’m sure we all smell like shit
(Kshu qe se di kush mashkull cmendet pas kesaj)
Frymemarrja e afert? How ? Imagine smelling garlic or cigarets? Cfare ka attractive ketu ?
Bluzat e gjera? She will look like his male friend lol

Keto te fundit okay der diku por jo per tu cmend
God save all males 😁
Shikoo se meshkujt jane te cuditshemm. Ahahaha
 
Un di qe jane me teper se sa 10 gjera, the ky materiali eshte treguar shume skeptik dhe nuk ka dashur te tregoje numrn e vertete, sigurisht e ka bere per respekt.
 
Top