Tapeti i Air Albania është gati, do të përurohet me koncertin e Ermal Metës

tapeti-1100x620.jpg
Tapeti i stadiumit Air Albania është gati. Fusha e re do të inaugurohet me koncertin e Ermal Metës, më 17 shtator 2021, i cili do të hapet nga artistja shqiptare Elhaida Dani.

Fusha e re e stadiumit kushtoi gati një milion euro. Një investim mes dritave për ngrohjen e barit, sistemit të ventilimit edhe tapetit hibrid.

Vetëm një javë më parë, Shqipëria luajti me Hungarinë dhe San Marinon në Elbasan, pasi fusha nuk ishte ende gati.

A2news.com
 
Shiko fotografinë 1928999
Tapeti i stadiumit Air Albania është gati. Fusha e re do të inaugurohet me koncertin e Ermal Metës, më 17 shtator 2021, i cili do të hapet nga artistja shqiptare Elhaida Dani.

Fusha e re e stadiumit kushtoi gati një milion euro. Një investim mes dritave për ngrohjen e barit, sistemit të ventilimit edhe tapetit hibrid.

Vetëm një javë më parë, Shqipëria luajti me Hungarinë dhe San Marinon në Elbasan, pasi fusha nuk ishte ende gati.

A2news.com

Wtf 1 milion euro per tapet bari dhe sistem ventilimi?!!!!
 
Top