‘Shqiptarë të mallkuar’ u brohorit në protestën kundër emrit të ri të Maqedonisë

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
‘Shqiptarë të mallkuar’ u brohorit në protestën kundër emrit të ri të Maqedonisë

fyromat-640x364.jpg


”Trekëmbësh”, ”Tradhëtarë”, ”Varje”, ”Maqedoni antike” dhe shumë ofendime e mallkime për politikanë maqedonas dhe udhëheqës të LSDM-së.

Gjorge Ivanov pas refuzimit të pranimit të marrëveshjes nga protestuesit shihej si hero, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Edhe shqiptarët, si çdo ngjarje tjetër në Shkup, nuk mbetën pa u ofenduar. ”Le të kuptojnë shqiptarët e mallkuar se emri nuk do të ndryshohet”. këndohej nga protestuesit.

Pas kësaj, mbrëmë ka pasur reagime në rrjetet sociale për të dënuar këto ofendime makabre.b;dardaniasacra
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Hahaha e kush bertet ata pa atdhe... Po keta tanet cfare bene apo sehir si gjithmone...:p
 
Top