Shpiket cokollata me 90 % kalori me pak

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Nje lajm i mire per te gjithe adhuruesit e cokollatave, te cilet i rezistojne me shume mund tundimit per te shijuar magjine e saj.

Pak kalori dhe rezistente ndaj nxehtesise. Kjo eshte shpikja me e fundit “made in Switzerland” ku lideri i prodhimit te cokollatave “Barry Callebaut” ka prodhuar nje cokollate me kakao te vecante. Nuk i mungon asgje per te pushtuar tregjet boterore, sidomos vendet ku nxehtesia eshte nje problem i madh si Kina e India.
Perfeksionimi i cokollates eshte arritur pas shume testeve ne laboratoret e Zyrihut. Cokollata quhet “Vullkan” edhe pse vete ajo mund te shkrije ne 55 grade celcius. Por risia e vertete eshte mungesa e theksuar e kalorive, 90 % me pak se sa simotrat e saj.
Ky nuk eshte eksperimenti i pare i ketij lloji pasi qe prej viteve ’70 shume shoqeri kane prezantuar produkte te ngjashme edhe pse tregu i ka eleminuar me kalimin e kohes, test te cilin duhet ta kaloje edhe shpikja me e fundit zviceriane. TCH
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top