Nuk është dashuri..

Nëse jeni duke kërkuar për siguri, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse po kërkoni garanci, NUK ËSHTË DASHURI Nëse po kërkoni mbrojtje, NUK ËSHTË DASHURI Nëse po kërkoni me çdo kusht NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për ngushëllim, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni vetëm kërkues NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar shpërqendrim, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar pushtet, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për kënaqësi, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse po kërkoni aprovim NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për kompensim, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse përpiqesh të mbijetosh, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse përpiqesh ta kontrollosh, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse përpiqesh të zotërosh, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për miratime NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar vetëm atë që dëshironi, NUK ËSHTË DASHURI

Dashuria nuk është kurrë ashtu siç e dëshiron ti. Dashuria është SI TË NDODHË.
Dashuria është liri totale.
Dashuria është një po ose një jo në çdo rrethanë.
Dashuria të do të zhveshur dhe të brishtë. Dashuria të do të zhveshur dhe të dorëzuar.
nudi-famosi-venere-cupido-velazquez.jpg
RG Curti
venere1.jpg
 
Ti e di qe sperdor briskun un dhe po don me me lan beçare ne forum apo qish e ke hallin ?🤔
Per ca do me fol per nxehtesin gjate riprodhimit , qualitetin , apo centimetrat?😬
Beqare ste le njeri ty , ta kam then lqe ske per te mbet bbeqare sa te jem une lool lool
 
Top