Nje keshille antarit/es mesiper!!

Lauri

Anunnak
S'ke nevojë të jeshë përgjithmonë xheloz.
Mjaft tani, ndrroj nick 😁
 

Loverboy

A pretty face can never trick me
Ji ky qe je, mos ndrysho =)
 

Loverboy

A pretty face can never trick me

Desa

Felix Culpa
S/M
Na kthjello pak edhe neve të tjerëve.
 

Lauri

Anunnak
Kam karakter shumë të keq. E di .
Por po më kuptove të kam falë shpirtë e zemër. Do jetoj veç për ty🙂 ✨👌
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Është e lehtë t’i duash gjërat e përsosura dhe ato që na pëlqejnë.
Jeto për të dytë ❤️🤗
 
Top