Nje kenge me me shume interpretime

Jonio

Anëtar i Respektuar
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime 

Tuana

Nada é por acaso!
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

With or Without You

 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime
 

Didi

C'est la vie.
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

Hallelujah, kenga origjinale del ne vitin 1975 kenduar nga Leonard Cohen.
Nje nga kenget me te kenduara dhe te riperpunuara deri me sot nga kengetar te
shquar duke filluar nga Freddie Mercury, Elvis Presley, Bon Jovi e duke perfunduar
tek artist te rinje si puna e Alexandra Burke, Rufus Wainwright, Kate Voegele etj.

Me poshte jane disa nga versionet me te njohura duke filluar me origjinalen e Cohen.Alexandra Burke, 2008.Versioni fundit: Panic!At The Disco 2015Versioni strumental: Lindsey Stirling.Ndersa versioni me i njohur, qe i ri-dha jete kenges eshte e Jeff Buckley, 1994.

 

Aver

.
V.I.P
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

gallategallate ne katror

 

Aver

.
V.I.P
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

[video=youtube;1ptsF5xG0-E]https://www.youtube.com/watch?v=1ptsF5xG0-E[/video]
 

Aki

misfit
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

Dje rastesisht pashe nje video te disa kengeve te famshme qe ne fakt kane qene perpunime, e origjinalet jane prej me pare dhe me pak te njohura:

cover (1990)
[video=youtube;-ZCiHsIfrOg]http://www.youtube.com/watch?v=-ZCiHsIfrOg[/video]

origjinali (1985)cover (1971)


origjinali (1969)


edhe nje cover :)
 

Aki

misfit
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

cover (1969)


origjinali (1967)
[video=youtube;pTsvs-pAGDc]http://www.youtube.com/watch?v=pTsvs-pAGDc[/video]cover


origjinali
 

Aki

misfit
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

cover (1981)
[video=youtube;XZVpR3Pk-r8]http://www.youtube.com/watch?v=XZVpR3Pk-r8[/video]

origjinali (1965)cover (1992)


origjinali (1991)
[video=youtube;QD0x--qavfo]http://www.youtube.com/watch?v=QD0x--qavfo[/video]
 

Aki

misfit
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

cover (1992)


origjinali (1974)
cover (1982)
[video=youtube;xL5spALs-eA]http://www.youtube.com/watch?v=xL5spALs-eA[/video]

origjinali (1975)

 

Aki

misfit
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

cover (1994)


origjinali (1986)cover (1999)


origjinali (1949)
 

Aki

misfit
Titulli: Nje kenge me me shume interpretime

cover (1997)


origjinali (1995)
[video=youtube;-7ULhmJIi4s]http://www.youtube.com/watch?v=-7ULhmJIi4s[/video]


cover (1983)
[video=youtube;PIb6AZdTr-A]http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A[/video]

origjinali (1979)
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Top