Me pas nje zemer te paster

Nje zemer e paster
asht vujtje pa shpagim
Asht durim ne kufinjt e budallekut
Asht thalb i zotnillekut

Nje zemer e paster asht bahçe
ne kerkim te kopshtarit ma te mire
qe asnji ferre s’e len me mbì

Nje zemer e paster asht pus i thelle
Qe ujin e kullum brenda vedit e fsheh
Uje I ngrohte kur xhani mberdhìn
I fresket kur nje tjeter ka èt

Nje zemer e paster
asht delikate si nje kristal
Mund te thyhet ne nje mije copëza
Por secila prej tyne shndrit po njelloj,
e prape se prape

Nje zemer e paster
Asht gure i rande ne vedi te vet
E ne te njajten kohe asht flutur e lehte

Mbi gjithcka
Asht Nieti qe kurre s’humbet

~Teona N Bushati
 
@Soulmind me te vertete ta kam keto fjale qe po ti shkruaj
aq zemer te paster kam pas sa dhe te tjeret habiteshin me mua

Qekur ne zemren time hyri per pak kohe nji femer e papershtatshme
me eshte ba zhul :/
 
@Soulmind me te vertete ta kam keto fjale qe po ti shkruaj
aq zemer te paster kam pas sa dhe te tjeret habiteshin me mua

Qekur ne zemren time hyri per pak kohe nji femer e papershtatshme
me eshte ba zhul :/

Zemra jote nuk varet nga te tjeret. Njeriu eshte ai qe eshte.
Nejse, une e kam sjelle si teme por s'keni pse me jepni sqarime e arsyetime mua. 😁
 
Zemra jote nuk varet nga te tjeret. Njeriu eshte ai qe eshte.
Nejse, une e kam sjelle si teme por s'keni pse me jepni sqarime e arsyetime mua. 😁
Une Sqarime vec Zotit lart do i jap
e nenes time e kam per detyre
te tjeret.......... Ihaaaaaaaaaaaa
 
Last edited by a moderator:
Nje zemer e paster
asht vujtje pa shpagim
Asht durim ne kufinjt e budallekut
Asht thalb i zotnillekut

Nje zemer e paster asht bahçe
ne kerkim te kopshtarit ma te mire
qe asnji ferre s’e len me mbì

Nje zemer e paster asht pus i thelle
Qe ujin e kullum brenda vedit e fsheh
Uje I ngrohte kur xhani mberdhìn
I fresket kur nje tjeter ka èt

Nje zemer e paster
asht delikate si nje kristal
Mund te thyhet ne nje mije copëza
Por secila prej tyne shndrit po njelloj,
e prape se prape

Nje zemer e paster
Asht gure i rande ne vedi te vet
E ne te njajten kohe asht flutur e lehte

Mbi gjithcka
Asht Nieti qe kurre s’humbet

~Teona N Bushati
Dedikuar @Daisyt
 
Nje zemer e paster
asht vujtje pa shpagim
Asht durim ne kufinjt e budallekut
Asht thalb i zotnillekut

Nje zemer e paster asht bahçe
ne kerkim te kopshtarit ma te mire
qe asnji ferre s’e len me mbì

Nje zemer e paster asht pus i thelle
Qe ujin e kullum brenda vedit e fsheh
Uje I ngrohte kur xhani mberdhìn
I fresket kur nje tjeter ka èt

Nje zemer e paster
asht delikate si nje kristal
Mund te thyhet ne nje mije copëza
Por secila prej tyne shndrit po njelloj,
e prape se prape

Nje zemer e paster
Asht gure i rande ne vedi te vet
E ne te njajten kohe asht flutur e lehte

Mbi gjithcka
Asht Nieti qe kurre s’humbet

~Teona N Bushati
Edhe doktoresha Teona paska ardh nforum 😋
 
E kam moj e kam xham te paster . Dhe kur duan te ma ndotin nuk ja lejoj ! Mbaj gjithmone nje shishe me •javel• ne Canten time te dores ..😁
 
Back
Top