Lushnja

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Themelues
Rezultati i "Kongresi i Lushnjes" nga viti 1920 ishte :
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Lushnja

Menjëherë pas Kongresit, Qeveria e Lushnjës filloi luftën për liri dhe çliroi Tiranën, që u bë edhe kryeqytet i Shqipërisë e gjer në fund të majit 1920-ës, forcat çlirimtare shqiptare, çliruan edhe Durrësin, Shkodrën, Gjirokastrën, Korçën e shumë pjesë tjera të Shqipërisë.
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Lushnja

Hehe, thnx....
 
Top