Llojet e temperamentit

  • Temperamenti sanguin
Personat me këtë temperament janë tipa entuziastë, optimist dhe të lumtur. Poashtu, janë të gjallë, mjaft të shkathët dhe të shoqërueshëm, por shpesh iu mungon këmbëngulësia dhe durimi. Në përgjithësi, personat me temperamentin sanguin nuk e tolerojnë mërzinë dhe janë në kërkim të kënaqësive, të cilat zakonisht nuk zgjasin shumë, prandaj shpejt vihen në kërkim të kënaqësive të tjera. Këta persona janë shumë kreativ. Nxënësit e tillë mësojnë mirë, por shpesh nguten dhe kanë gjasa të bëjnë edhe gabime.

Pasi janë argëtues fantastikë, kanë prirje të kenë sukses nëse zgjedhin të bëjnë karrierë në industrinë e “showbiz-it”. Shkathtësitë e tyre iu shërbejnë mirë në profesionet që ndërlidhen me: marketingun, udhëtimet, dizajnin e modës, në gatim apo sport. Në mënyrë figurative, ky tip i temperamentit identifikohet me ajrin.

Ktu sikur e shoh vetem edhe pse si shenje zjarri me takon ajo koleriku
 
Sanguin 70%
Kolerik 30%
ama kur mkap faza e kolerikut... ??? nuk po pronuncohem
 
Pse shikoje vetem pika une neper postime 😂😂
 
qe mos dalesh bosh nga tema,shih postin e monit nr.7 se paska cituar dicka me sa duket nga postim i pare i temes. :p
Po eshte vetem nje pra, si ta di une ca jam, kush jam 🤔🤔
 
weee sinqerisht kjo sanguin mu pershtaska fiks mu. sidomos paragrafi pare
 
Sanguin
Nga fillorja e deri gati disa vite më parë kam qën e tillë, por kam mesuar te kontrolloj goxha veten.
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top