Kushtojini vëmendje...

Kushtojini vëmendje
kur takoni një person të mirë
sepse je përballë kryeveprave më të brishta.

Kushtojini vëmendje
kur takoni një person të përulur
sepse ju jeni dëshmitar i vlerës më të madhe njerëzore që ka ekzistuar ndonjëherë.
FB_IMG_1650453072609.jpgBej kujdeskur kaloni para një personi që ka mësuar të dëgjojë sepse jeni afër sekretit më të çmuar në botë.

Bej kujdes
kur takon një person që buzëqesh pa të njohur, sepse je pikërisht pranë atyre që dinë metodat për të ndryshuar shoqërinë.

Kushtojini vëmendje
kur takoni një person të mirë
i sjellshëm, i durueshëm, bujar, i dashur sepse ajo mirësi duhej të luftonte çdo formë padrejtësie, që edukimi duhej të kapërcente një milion britma
se bujaria duhej të përballej me fatkeqësitë dhe se dashuria, ajo dashuri jeton
... pavarësisht kësaj bote.
(Gio Evan)
Në shqip by Lauri 👍
 
Kushtojini vëmendje
kur takoni një person të mirë
sepse je përballë kryeveprave më të brishta.

Kushtojini vëmendje
kur takoni një person të përulur
sepse ju jeni dëshmitar i vlerës më të madhe njerëzore që ka ekzistuar ndonjëherë.
Shiko fotografinë 1941731Bej kujdeskur kaloni para një personi që ka mësuar të dëgjojë sepse jeni afër sekretit më të çmuar në botë.

Bej kujdes
kur takon një person që buzëqesh pa të njohur, sepse je pikërisht pranë atyre që dinë metodat për të ndryshuar shoqërinë.

Kushtojini vëmendje
kur takoni një person të mirë
i sjellshëm, i durueshëm, bujar, i dashur sepse ajo mirësi duhej të luftonte çdo formë padrejtësie, që edukimi duhej të kapërcente një milion britma
se bujaria duhej të përballej me fatkeqësitë dhe se dashuria, ajo dashuri jeton
... pavarësisht kësaj bote.
(Gio Evan)
Në shqip by Lauri 👍
Awww për mua e ke sjell këtu 🥰🤣

Ps: sa thjesht dhe sa bukur 🥰🥰,më plq shumë 🥰
 
Kete mendoj gjithmone, se si i vrane gjithe keto vlera njerzore tek njerzit, sa here perballem me nje njeri te mire ose te keq.☹
 
Atë tënden t'a sjellim ke shpia 😄
Bujrum bujrum 🤣
You Are Welcome Rachel Brosnahan GIF by The Marvelous Mrs. Maisel
 
Mos i lëndoni njerëzit e drejtë.
E nëse e bëni ktë gabim,edhe ata ju japin sërish 1 shanc.
Mos e humbni ktë shanc.
Pasi do t'ua mbyllin dyert e nuk do të jeni më pjesë e jetës së tyre.
 
Top