Komunikojme me Gif-e

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Meqe rame telef duke folur lart e poshte, thash le te shtohet dhe kjo teme +1 se nuk behet nami. ??
M'u kujtua tani sa funny eshte te komunikosh me gif-e keshtuqe "feel free" t'i thoni anetarit siper c'te doni. Meqe une s'kam siper po i them kujdo qe do vije:
Hello Adele GIF
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Are You Okay Hilary Duff GIF by TV Land
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Dog Enjoy GIF by Atta Boy! Animal Care
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Tired Go To Sleep GIF by bluesbear
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Happy I Love You GIF by Children's Miracle Network Hospitals
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Big Brother Reaction GIF by MOODMAN


p.s. sunflower aman pse vendos cun perhere. supozohet qe je ti ajo qe flet moj, gjej noj gif me goce :p hahahahha
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Channel 9 Fun GIF by LEGO Masters Australia
 
  • Haha
Reactions: D.

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Shannyn Sossamon Cringe GIF


loolloollool
 
Top