Kodi i familjes - Martesa me te huaj

Status
E mbyllur për postime të tjera.

DIVA

Antarë i ri
Pershendetje,

doja te pyesja ne lidhje me nje teme qe kohet e fundit po me bluan ne mendje. Doja te dija te cilat jane te drejtat dhe detyrimet e shtetasit/shtetases se huaj nese lidh martese me nje shqiptar/e?

Gjithe te mirat
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top