Këta janë njerëzit që tradhtojnë më shpesh

çift.jpg

Shenjat që një person ka prirje për tradhti ndonjëherë është e vështirë të shihen e kuptohen, mbase edhe ju nuk dëshironi t’i shihni. Mirëpo, shkencëtarët kanë zbuluar se cilët njerëz kanë më shumë shanse t’ju tradhtojnë. Prandaj, vlerësoni mirë karakteristikat e personit, para se të merrni një vendim.

Djelmoshat shtatgjatë

lg.php

Një hulumtim interesant i faqes së njohjeve IllicitEncounters.com ka zbuluar që meshkujt më të gjatë se 177 centimetra kanë dy herë më shumë shanse të tradhtojnë partneren e tyre.

Adhuruesit e rock&roll-it

Një hulumtim i po këtij portali ka zbuluar që madje 41 për qind e meshkujve që kanë prirje për të tradhtuar janë adhurues të muzikës rok.

Biondet

Hulumtimi i faqes CheaterVille.com, ka zbuluar që së paku 42 për qind e femrave, të cilat i kanë tradhtuar partnerët, janë bionde.

Përdoruesit e Twitterit

Angazhimi i madh në rrjetet shoqërore mund të dëmtojë lidhjen tuaj. Hulumtimi i Universitetit Misuri ka treguar se ata që qëndrojnë gjatë në Twitter kanë më shumë konflikte dhe tradhti. Megjithatë në Shqipëri, mund të ishte një rrjet tjetër social.

Mësueset dhe ekspertët IT

Kur është fjala për profesionet, një hulumtim i pazakonshëm, të cilin e ka bërë AshelyMadison.com, ka zbuluar që ka më shumë shans që femra e cila ka tradhtuar partnerin, të jetë e punësuar në institucione shkollore, përkatësisht të jetë mësuese. Ndërkaq, po i njëjti hulumtim ka zbuluar që meshkujt të cilët me siguri do të tradhtojnë, janë ekspertët IT.

Blerëset me kartelë sekrete

Hulumtimi i AshelyMadisonit ka zbuluar edhe që më shumë se një e treta e femrave i kushtojnë më shumë kujdes pamjes kur vendosin të tradhtojnë. Ndërkaq, 27 për qind kanë kartelë sekrete krediti.

Indeksonline
 
Shalet jan pjesa me e gjate qe kam ne trup.
Rock degjoj .?
Ama bionde sjam lool
Ah un paguaj me cash ama cartes ja luaj fene ?
Nashti jam a sjam ? :p
 
Adhuruesit e rock&roll-it

Një hulumtim i po këtij portali ka zbuluar që madje 41 për qind e meshkujve që kanë prirje për të tradhtuar janë adhurues të muzikës rok.Uff shpetova. Shyqyr nuk thot gjo per femrat ?
Imagjino per black metal ca do thonin ?
Qe pim gjak duke i var partneret me kok posht
 
Shiko fotografinë 1774162

Shenjat që një person ka prirje për tradhti ndonjëherë është e vështirë të shihen e kuptohen, mbase edhe ju nuk dëshironi t’i shihni. Mirëpo, shkencëtarët kanë zbuluar se cilët njerëz kanë më shumë shanse t’ju tradhtojnë. Prandaj, vlerësoni mirë karakteristikat e personit, para se të merrni një vendim.

Djelmoshat shtatgjatë

lg.php

Një hulumtim interesant i faqes së njohjeve IllicitEncounters.com ka zbuluar që meshkujt më të gjatë se 177 centimetra kanë dy herë më shumë shanse të tradhtojnë partneren e tyre.

Adhuruesit e rock&roll-it

Një hulumtim i po këtij portali ka zbuluar që madje 41 për qind e meshkujve që kanë prirje për të tradhtuar janë adhurues të muzikës rok.

Biondet

Hulumtimi i faqes CheaterVille.com, ka zbuluar që së paku 42 për qind e femrave, të cilat i kanë tradhtuar partnerët, janë bionde.

Përdoruesit e Twitterit

Angazhimi i madh në rrjetet shoqërore mund të dëmtojë lidhjen tuaj. Hulumtimi i Universitetit Misuri ka treguar se ata që qëndrojnë gjatë në Twitter kanë më shumë konflikte dhe tradhti. Megjithatë në Shqipëri, mund të ishte një rrjet tjetër social.

Mësueset dhe ekspertët IT

Kur është fjala për profesionet, një hulumtim i pazakonshëm, të cilin e ka bërë AshelyMadison.com, ka zbuluar që ka më shumë shans që femra e cila ka tradhtuar partnerin, të jetë e punësuar në institucione shkollore, përkatësisht të jetë mësuese. Ndërkaq, po i njëjti hulumtim ka zbuluar që meshkujt të cilët me siguri do të tradhtojnë, janë ekspertët IT.

Blerëset me kartelë sekrete

Hulumtimi i AshelyMadisonit ka zbuluar edhe që më shumë se një e treta e femrave i kushtojnë më shumë kujdes pamjes kur vendosin të tradhtojnë. Ndërkaq, 27 për qind kanë kartelë sekrete krediti.

Indeksonline
Te raft pika e tu thafshin shalet jarebi ?
Ja hodhem ne shalshkurterat ☻?
 
Top