Humori Shqiptar nder vite

Quku

Marakli Krapit
[video=youtube;U-SnOd-FR7I]http://www.youtube.com/watch?v=U-SnOd-FR7I&feature=player_embedded[/video]
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Pe: Humori Shqiptar nder vite

bukur shume :).....Humor pa banalitete....ky eshte humor i vertet :)
 
Pe: Humori Shqiptar nder vite

Humori shqiptar nedervite ka qen dhe do te mbetet nje humor i vecant dhe i pa perseritshem me kohen e sotme ku me shum esht kthyer ne nje banalitet te paster sesa nje humor i bukur qe te kesh qejf ta shofesh
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Pe: Humori Shqiptar nder vite

Quku na gjej ndonje pjes te shkeputur edhe nga shqiperia e mesme :)
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Pe: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.ahauahuaahuahauahauahuahau LOL LOL LOL
Edhe ajo me tano banushin te fotografia asht krejt e madhe :D
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nji ky shtet po e ban rehat po i jep leter me bire ahahahahahhahahahahahahhaa
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

[video=google;-7081363946937116522]http://video.google.com/videoplay?docid=-7081363946937116522#[/video]
 
Pe: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ahahhahahaha sa e madhe
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

dasma e Malos ne Al Pazar... sa kohe pa e degjuar :)

[video=youtube;3njn-DLzWt4]https://www.youtube.com/watch?v=3njn-DLzWt4[/video]
 
Pe: Humori Shqiptar nder vite

Sa fiksim e kam Behar Meren...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top