• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

House / Tribal / Electro muzik

ReNdEx

Interist Forever
Titulli: House / Tribal / Electro muzik

Ne kohen e vet ka qen gjigand ky haus ne cdo pub te tiranes e degjoje :p :p
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: House / Tribal / Electro muzik

[video=youtube;2Yifu8l-yTw]http://www.youtube.com/watch?v=2Yifu8l-yTw[/video]
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: House / Tribal / Electro muzik[video=youtube;ZRip9M3qb-Q]http://www.youtube.com/watch?v=ZRip9M3qb-Q[/video]
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: House / Tribal / Electro muzik[video=youtube;mDIhGHfL-fg]https://www.youtube.com/watch?v=mDIhGHfL-fg[/video]
 
Top