Gjuha shqipe

SempreBarca

Anëtar i Respektuar
U pervetesua ?
Nese mendon u zyrtarizua, ateher ne 1909.
E shkruar me shkronja latine, dhe e bazuar ne dialektin e gegrishtes.
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Themelues
Titulli: Gjuha shqipe

Po eshte e sakte
 
Redaktimi i fundit:

fragolina

Anëtar Aktiv
Titulli: Gjuha shqipe

tani me sa di une hera e pare qe u percaktua alfabeti shqip dhe drejtshkrimi shqip, qe ne kongresin e manastirit ne 1908.
 

Loverboy

A pretty face can never trick me
Titulli: Gjuha shqipe

Ne vitin 1909, ishte e bazuar ne dialektin e Gegerishtes Jugore te qytetit te Elbasanit nga fillimi i shtetit te Shqiperisë deri ne Luften e dyte boterore.
 
Top