Gëzuar Pashkët

Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit të Krishterë.
Këto Pashkë le të ringjallin zemërgjerësinë, tolerancën, respektin dhe dashurinë në mes njëri-tjetrit; virtyte të cilat shqiptarët i kultivuan ndër shekuj.

Për shumë mot Pashkët!

“Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë,
por Shqiptarinë e kemi bashkë”

At Gjergj Fishta

giphy.gif
 
E adhuroj këtë:💪🇦🇱👍
“Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë,
por Shqiptarinë e kemi bashkë”

At Gjergj Fishta gjigant i shqiptarëve 🇦🇱✨
 
Back
Top