Gezim Nika-Shqiperi o Nena ime

loyalx

Muslim
Gezim Nika - Shqiperia Nana Ime
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RWYV1KAbk5k&feature=related]YouTube - Gezim Nika - Shqiperia Nana Ime[/ame]

Gëzim Nika - Liridona
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ufsqOGXPi4o&feature=related]YouTube - Gأ«zim Nika - Liridona[/ame]

GEZIM NIKA - BIEN TUPANAT
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=p6gIYoPTw4E&feature=related]YouTube - GEZIM NIKA-BIEN TUPANAT[/ame]

Gëzim Nika - Gjuha Shqipe
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wGixIxSZ2CE&feature=related]YouTube - Gأ«zim Nika - Gjuha Shqipe[/ame]

Gëzim Nika - Poezia e Naimit
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=olAJrrBVVRc&feature=related]YouTube - Gأ«zim Nika - Poezia e Naimit[/ame]

Gezim Nika - Fryni erë e Drinit 1991
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jcM_4TSoC6I&feature=related]YouTube - Gezim Nika Fryni erأ« e Drinit 1991 nga http://www.rapsodet.com[/ame]

Gëzim Nika e Fatmire Bërçani Ma ka luejt djali kapuçin
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_1laOX77LoE&feature=related]YouTube - Gأ«zim Nika e Fatmire Bأ«rأ§ani Ma ka luejt djali kapuأ§in[/ame]

Gezim Nika e Fatmire Breqani - Plak u bafsha po s'të mora 1991
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m3u6MlUi8As&feature=related]YouTube - Gezim Nika e Fatmire Breqani Plak u bafsha po s'tأ« mora 1991 nga http://www.rapsodet.com[/ame]

Gëzim Nika - Mëmëdheu 1991
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VZl3oip7BJU&feature=related]YouTube - Gأ«zim Nika Mأ«mأ«dheu 1991 nga www.rapsodet.com[/ame]

Gezim Nika e Fatmire Brecani - O moj cike malesore
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=COn38dxXO6U&feature=related]YouTube - Gezim Nika e Fatmire Brecani - O moj cike malesore[/ame]

Gëzim Nika - Këngë për Zhuj Selmanin
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OvPo5n5wmfI&feature=related]YouTube - Gأ«zim Nika Kأ«ngأ« pأ«r Zhuj Selmanin[/ame]
 

eda sweety

sweety
Titulli: Gezim Nika-Shqiperi o Nena ime

Ky te kenaq shpirtin,nje ze fantastik...dhe kendon keng te bukura....respekte Gezim Nika
 
Top