bleni makine duke filluar me 10cente pagese

sheki

Anëtar i ri
te nderuar nese jeni te interesuar te bleni nje auto ju munde te bleni shume lire
per 20 dite kohe pagese
diten e pare duhet paguash 10 cent
diten e dyt 20 cent
diten e tret 40 cent
............................
e keshtu me radh per 20 dite duhet te paguani
duke e dyfishuar cmimin ta zem ne diten e katert
0.80cent te pesten 1.60 cent
kalkuloni dhe ne fund do merreni cmimin perfundimtar pas 20 diteve
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top