Atleti serb refuzon të këndojë himnin në Olimpiadë

Love

βeℓℓe â๓e
Atleti me kombësi boshnjake, Asmir Kolasinaç është një besimtar i fesë islame ndërsa përfaqëson shtetin e Serbisë në Lojërat Olimpike të Londrës në sportin e hedhjes së gjyles.

serbia.jpg

“Unë kurrë nuk do të këndoj të ashtuquajturin “Zotin e Drejtësisë”, sepse problemi është se në himnin serb nuk përmendet ndonjë popull që jeton në Serbi dhe nuk e di pse duhet të rri gatitu apo ta këndoj atë”, ka deklaruar Kolosinac.

Një rast i ngjashëm ndodhi edhe në futboll, kur futbollisti nga Novi Pazari, Adam Lajiç nuk e këndoi himnin serb.
Ai u ndëshkua nga federata e futbollit të këtij vendi.
Burimi: tema
 
Titulli: Atleti serb refuzon të këndojë himnin në OlimpiadëNjë rast i ngjashëm ndodhi edhe në futboll, kur futbollisti nga Novi Pazari, Adam Lajiç nuk e këndoi himnin serb.
Ai u ndëshkua nga federata e futbollit të këtij vendi.
Burimi: tema

Eshte e vertete qe futbollisti serb me prejardhje boshnjake Adem Lajic nuk e kendoi himnin por nuk e kishte emrin Adam, se nuk ka boshnjak me merin ADAM. :bye:
 
Titulli: Atleti serb refuzon të këndojë himnin në Olimpiadë

Eshte e vertete qe futbollisti serb me prejardhje boshnjake Adem Lajic nuk e kendoi himnin por nuk e kishte emrin Adam, se nuk ka boshnjak me merin ADAM. :bye:

adEm :p haha
 
Titulli: Atleti serb refuzon të këndojë himnin në Olimpiadë

Sa i perket ketij , eshte desht mos me marr pjes hiq per kombetaren e serbish , ashtu sic do shqiptare po marrin pjes per kombetaren e greqis apo bullgaris.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top