5 këngët më të mira të seksit, perfekte për t'ju "zhveshur"! [VIDEO] -

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
5 këngët më të mira të seksit, perfekte për t'ju "zhveshur"! [VIDEO] -


Kush tha që këngët janë vetëm për kënaqësinë e veshit?
Ato mund të jenë frymëzimi për diçka më shumë, rruga që çon drejt momenteve të zjarrta dhe pasionante. Billboard ka bërë një klasifikim me këngët më të nxehta të historisë, dhe këto arritën të pozicionohen si 5 më të mirat:
Zëri i ëmbël soul i Marvin Gaye ka shërbyer si një afrodiziak i vërtetë. Pavarësisht kësaj vargjet mbeten të buta dhe jo shumë të forta. “Let’s Get It On” mbetet ama një nga këngët e seksit më të hapura të të gjithë kohërave, ekuivalenti muzikor i kënaqësive trupore.
Vargu më seksi: "Don't you know how sweet and wonderful life can be?/ I'm asking you, baby, to get it on with me"
Trioja nga Minneapolis nuk mundi ta frenojë ekzaltimin në këtë këngë. R.L, Terry dhe Raphael rënkojnë dhe lëshojnë psherëtima mbi kërcimtaret e tyre në video. Shpresojmë që djemtë të jenë larguar nga skena e kërcimit pa bërë dëme.
Vargu më seksi: "Baby when we're grinding, I get so excited/ Ooh, how I like it, I try but I can't fight it" -
Edhe pse më të sjellshëm se këngët e tjera të viteve 90mbi raportet seksuale, katërshja nga Philadephia preku të gjithë pikat e duhura më këtë baladë që kapi majat e klasifikimeve.
Vargu më seksi: "Throw your clothes, on the floor/ I'm gonna take my clothes off too/ I made plans to be with you" -
Kënga përmblidhet me pak fjalë: Mr. Sexy këndon në këtë baladë për “vogëlushen e tij të virgjër” së cilës do ti marrë një pije të madhe, do ta zhveshë dhe pastaj do t’i flasë ëmbël për ehrën e saj të parë. Gjithçka mbyllet me një femër që rënkon në frëngjisht.
Vargu më seksi: "You'd be a fool to stop this tide/ Spread your wings and let me come inside" -

[video=youtube;IZr6AE-u2UM]https://www.youtube.com/watch?v=IZr6AE-u2UM[/video]

Ndërkohë që video e njohur shfaq Olivia Newyton-John duke u stërvitur në palestër, kënga “Physical” nxjerr në pah të mirat e një tjetër lloj stërvitjeje. Hiti i vitit 1982 ishte aq provokues sa u ndalua transmetimi në shumë radiostacione anëembanë botës, si psh. në të gjithë Afrikën Jugore. Kjo këngë është gjithashtu prova se seksi shet...dhe fiton miliona.
Vargu më seksi: "I took you to an intimate restaurant, then to a suggestive movie/ There's nothing left to talk about unless it's horizontally" -b;intv.al
 

Aver

.
V.I.P
E klikova vetem te fundit.

Kjo edhe me qene i zhveshur te bejka te vishesh.
 
Top