Dihet nga te gjithe besoj , se mishi i dal ne treg per konsumatorin duhet te dali nga nje thertore e cila duhet me patjeter ti plotesoj kriteret e domosdoshme , te jet i kontrolluar per cilesin e tij ( nese kafsha e therur eshte trajtuar me antibiotik, ka te till qe karenca u shkon edhe ne tre jave, dmth mishi nuk guxon te konsumohet tre jav pasi kafsha ka mar antibiotikun ne fjale)...
Por duke par realitetin (sic e mbaj mend une ne Shqiperi therreshin kafshe rruges...ku pluhuri dukej si mjegull ... edhe ktej nga jam une seshte fare me mire...) Ose produkte te shumta te cileve u skadon afati i konsumimit...por qe mbi to vihet nje "afat i rrejshem" ... !!!
-- Kush eshte pergjegjesi ktu qe lejon te luhet me shendetin e njerezve ?
-- Ku jan inspektoret dhe pse sbejn detyren e tyre ?
-- Ne rast helmimi ...kush mbart pergjegjesin ... shitesi.. inspektori ..apo edhe konsumatori qe nuk tregon kujdes?
Por duke par realitetin (sic e mbaj mend une ne Shqiperi therreshin kafshe rruges...ku pluhuri dukej si mjegull ... edhe ktej nga jam une seshte fare me mire...) Ose produkte te shumta te cileve u skadon afati i konsumimit...por qe mbi to vihet nje "afat i rrejshem" ... !!!
-- Kush eshte pergjegjesi ktu qe lejon te luhet me shendetin e njerezve ?
-- Ku jan inspektoret dhe pse sbejn detyren e tyre ?
-- Ne rast helmimi ...kush mbart pergjegjesin ... shitesi.. inspektori ..apo edhe konsumatori qe nuk tregon kujdes?