sweets

  1. Delirium

    Dubai, dalin në shitje këpucët më të shtrenjta në botë: me vlerë 17 milionë dollarë !

    Harrojini këpucët e kristalta të Hirushes. Këpucët më të kërkuara nga të gjitha gratë në botë janë prej ari dhe me diamante dhe kanë një vlerë prej 17 milionë dollarësh. Me takë të hollë e të lartë, këto këpucë thyejnë edhe rekordin e këpucëve të krijuara nga Debbie Wingham për vajzën e...
Top