Zgjidhni librin qe do lexojme per Klubi i Librit FV- Dhjetor 2021-Janar 2022

Libri per Klubi i Librit FV- Dhjetor 2021-Janar 2022


  • Totali i votuesve
    16
  • Poll closed .

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Un skam qene aktiv ato kohe dhe se di ca eshte ba me librin
Eshte libri Profeti i Gibranit. kush e ka e kush e gjen dhe kush kandeshire ta lexoje. 😊
 
Pershendetje.
Tashme rubrika Klubi i Librit me ndihmen e @%^.^ eshte vendosur ne nenforum me vete. Kam nevoje per nje update-im: cili anetar e ka lexuar apo po e lexon librin. Keshtu shohim dhe a vazhdon interesimi.
Ne vazhdim te javes do hedh edhe disa pyetje mbi te cilat do ngrihet diskutimi por qe uroj te shtohen edhe nga ju.
Ndaj kushdo qe e ka lexuar mund te shkruani ketu si fillim ku deshironi te ndaleni, ose si deshironi ta zhvillojme dhe me 20 Janar e hap temen sebashku me strukturen qe do ndjeke diskutimi. :)

@D. @Monique @Marla @Ledia @E**A** @Bledi_Shady @Endrra @Xhelozi @Hasbulla @Electra @Hard Styler @LeVoyageur
Dhe te tjeret ju lutem se s'po m'kujtohen tani 🙂
Une e filloj neser deri te djele e mbaroj. 🤗
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
😄
 
Top