“Yourself comes first”

Sa gjate shkruan aman.
Pikerisht, ndoshta e ka pasur por ska me bese. Ne kohen e diktatures ndoshta kishte se hallet i bashkojne njezit
Tani: perkufizo fjalen spiun. Ka sherbime sekrete qe rekrutojne shume te tille qe fal tyre, shume kriminel jane ne burg, per mos permendur sigurine kombetare etj
 
Autori ka dashur ti bje shkurt po i paska rene nga kina. kaloje nga besa te Facebook e basha duke u munduar ta shtrydhi portokallen saqe dhe fara ka nxjerr leng. Titulli i thjesht, shkrimi i komplikuar.
 
Autori ka dashur ti bje shkurt po i paska rene nga kina. kaloje nga besa te Facebook e basha duke u munduar ta shtrydhi portokallen saqe dhe fara ka nxjerr leng. Titulli i thjesht, shkrimi i komplikuar.
Ca thua?! Per politik paska qen tema?!
Une mendova se ishte per seks
?????
 
Top