What's on your mind..?

Loverboy

A pretty face can never trick me
T'shkojme pak sipas Facebook :p T'postojme ketu ate cfare postojme ne facebook, qofte nickname, ndonje shkrim i shkurter etj...!

Une psh e kam :

Nese zemra nuk digjet ne dashuri, atehere me mire eshte te shnderrohet ne hi
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Checking In I Love You GIF by Seize the Awkward
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Ditet shenderrohen, levizin ngadale, ne cdo hap qe hedhim themi: Udha e mbare!
 

Loverboy

A pretty face can never trick me
Mos mbill ferra në timen rrugë, nesër mund të vish zbathur tek unë!
 

Crown

La niña
V.I.P
It’s so fcking hot that my mind goes blank and shows “ERROR” 😂😂
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
"Dëgjojeni të qeshurën e tyre të pavërtetë, dhe pastaj largohuni."
~𝘃𝗶𝗮 𝗖𝗛𝗔𝗥𝗟𝗘𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗢𝗪𝗦𝗞𝗜
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
T'duket vetja si Helena Trojës
Buza bukur ,o makine rrojës 🤣

Dance Party GIF by Santa Salut

Hiqeni Cllevion brenda meje 🤣
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Te ngrihem te bej kafen e pasdites.
Ja forumi , me la pa bere gjumin e drekes. :p
Kalamaja te poshterrr.
 
Top