Votimi në jug, Hyseni: Pjesëmarrje mbi normalen, asnjë incident

WxP

Antarë i Respektuar
Deputeti socialist, Alket Hyseni, njëkohësisht monitorues i PS për Sarandën në zgjedhjet vendore, ka treguar si po ecën procesi zgjedhor. Në një lidhje telefonike për News24, deputeti Hyseni është shprehur se njerëzit në jug po marrin masivisht pjesë në votime, duke shtuar se ka një pjesëmarrje mbi normalen dhe më të lartë se në zgjedhjet […]

The post Votimi në jug, Hyseni: Pjesëmarrje mbi normalen, asnjë incident appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top